måndag 15 december 2008

Annas Årskrönika!


Detta har nog varit det mest omvälvande år i mitt liv så det kräver lite eftertanke såhär i slutet.

Jag är mest nöjd över att allt blev så bra, trots att jag i början av året inte hade en aning om vad jag skulle göra med mitt liv.
Jag är extremt stolt över mig själv att jag bara vågade packa mina saker och flytta vind för våg till en plats där jag egentligen inte känner någon (om man räknar bort släkten) och bara ta tag i allt.
Jag är ångrar att jag ältade så länge i mitt tidigare förhållande, trots att det va väldigt destruktivt och inte alls särskilt bra vissa stunder. Men ibland är man förblindad och dum.
Jag älskar min blogg som kan ha varit det bästa jag gjort! (hörde något igår som jag tyckte passade så bra: man väntar och kämpar så länge för att få det man vill ha så när man väl får det är man så livrädd att bli av med det att man inte hinner njuta av det)
Årets revanch var när jag fick Modettejobbet och liksom kunde känna att jag faktiskt är himla bra!
Årets sorgligaste va när någon som stod mig nära gick bort. Det blev ett tomrum som fortfarande ekar tomt.
Årets present är nog min fina stringbokhylla jag fick av min manager!
Årets köp är alldeles för svårt att ringa in, men min prickiga klänning jag fyndade på myrorna i Uppsala är en klar favorit! (se bilden)
Årets kärlek vid första ögonkastet är absolut med min pojkvän! När jag flyttade in sprang jag på honom i hissen och sen va jag fast, tre och en halv månad senare blev han min! Lyckligare än jag får man leta efter!
Årets räkmacka är utan tvekan mitt jobb på MQ! Jag flyttade hit, dagen efter sökte jag jobb och det visade sig att de sökte dekoratör och tre veckor senare va jobbet mitt! Det är ett fantastiskt jobb och jag riktigt LÄNGTAR att få gå dit, det är det inte många som kan säga tyvärr.
Åters låt: Takida, curly sue. Inte nödvändigtvis den bästa låten, men det är den jag förknippar mest med det här året.
Jag saknar min familj mest av allt och jag önskar verkligen att de kunde bo lite närmare, men jag ser det som en period, sen flyttar jag närmare. Om jag så tar med mig man och allt så kommer jag närmare så småningom.
I år har jag spenderat mest pengar på hyra, jag kunde sagt kläder men eftersom jag bodde gratis hela förra året så känns hyra väldigt dyrt just nu!
Årets snällaste är absolut mina tre fastrar som har tagit hand om mig så himla mycket och sett till att jag numera säger hej till halva småland! TACK! Ni är helt underbara!
Årets tji-fick-du va när min pojkvän och tillika granne flyttade till Åre. När jag ÄNTLIGEN hade en som bodde nära. Tji fick jag.

Ja det va väl det, just nu iallafall. Dricker jag lite vin så kanske det kommer en djup å svår lista sen haha, men just nu äger jag inget vin.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Matilda sa...

var bor du?

16 december 2008 11:27  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida