söndag 9 november 2008

Anna goes Päls!


Jag har gjort mitt livs fynd på myrorna!
Jag VET att man inte ska ha päls men när den är såhär fin så kan man inte låta bli. Förlåt. (kasta inte ägg på mig är ni snälla)
Jag intalar mig att det är en väst gjord av päls från ett djur som levt ett långt liv och först på sin ålders höst blev en väst. Ehum.

Visst är den fiiiin?!

Etiketter:

7 kommentarer:

Anonymous Emma sa...

Avundsjuk?
JAAAA

9 november 2008 17:17  
Anonymous celina sa...

Det är helt okej att köpa päls, tycker jag, om det är begagnad päls. Allting som är begagnat är bättre än att köpa nytt! Mindre miljöbelastning och det är ju inte ett djur till som får ge livet till. Tycker inte att du ska känna några som helst skuldkänslor!

10 november 2008 13:24  
Anonymous Maja sa...

Det där ser ut som typ 50 djur. 50 små djur. Usch.

10 november 2008 16:07  
Blogger Fiction sa...

Eh, päls? Är det på modet att ha äkta päls igen??
Nej, skäms på sig! Det känns väl som att världen är lite för medveten om hur de djuren behandlas för att man med gott samvete ska kunna ha något sådant på sig.

Och det komemr från en som egentligen inte bryr sig nämnvärt om djur. Fy!

11 november 2008 06:16  
Blogger Nanó sa...

Äh. Vet inte hur det är med mr. Fiction här ovan men jag tycker det är jäkligt fjantigt att tjata på folk som bär äkta päls om man själv äter kött. Däremot har jag förståelse för det om man är vegan. Jag tror inte att djur som används till kött behandlas bättre än pälsdjur. Min mormors far var pälsfarmare och de behandlade sina djur med ömhet och respekt, ju bättre man tar hand om djuren, desto bättre blir pälsen. Ett djur som behandlats vedervärdigt under uppfödningen får inte lika fin päls, man förtjänar mindre på att behandla dem dåligt. Detta säger jag som fuskpälsbärare, använder inte äkta päls eftersom jag ändå slutligen inte vill hamna på fel fot med bekanta som har extrema åsikter om päls.
Din väst är snygg! Verkligen. Tycker du ska använda den utan skuldkänslor. Bry dig inte om fjantar som pratar om att det är äckligt med döda djur, när de själva i många fall stoppar döda djur in i sin mun varje dag.

12 november 2008 12:29  
Anonymous Anonym sa...

Diskutera kan man göra hur mycket man vill men det är ju uppbart att du blundar för ditt eget samvete när du skriver sådär. det är ju mer regel än undantag att djuren i pälsindustrin behandlas illa, men många tycker det är skönare att blunda för sådana saker än att lägga energi och känslor på det.
Men å andra sidan är det mycket dubbelmoral från min sida; är vegetarian och bär inte päls men "råkar" ha en del skor å väskor i läder, vilket är precis lika illa det.

2 januari 2009 15:55  
Anonymous Anonym sa...

Hahahaha....alltså, jag fattar inte hur man kan vara så fruktansvärt naiva, blåögda och korkade i huvet. "Helt okej med begagnad". Vafan tror ni det är då? Det är också ett dött troligen plågat djur!! Idioter.

13 februari 2009 22:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida