tisdag 25 november 2008

Anna blir Bortskämd!


Det är inte dumt med släktingar ska ni veta!
När mamma och pappa var här fick jag en flaska hemgjord svartvinbärssaft av mamma.
Idag kom min fastermostertjosanfräsan och sa att hon gjort en kålpudding åt mig då hon visste att jag längtade efter det.
Sen avslutades dagen med att min faster tog med mig till en supermysig garnaffär och köpte garn så hon ska sticka en "pippitröja" åt mig! Ni anar inte hur länge jag längtat efter en sån!

Tack, jag älskar er så in i bombens!!

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åh, jag uppfyllde också min dröm och handlade hem garn till en pippi-tröja för ett år sen. Den är så fin! Kallas för övrigt även Gotlandströja och Fiskartröja.

26 november 2008 18:10  
Anonymous Amanda ep sa...

Påtal om släktingar, vi är det. Sysslingar faktiskt. Fick reda på det för ett tag sedan när jag var hos min farmor och farfar (Gunilla och Hasse). De hade ett tidningsutklipp på dig och jag sa att jag följt din blogg välidigt länge. De kontrade med att din mamma och min pappa var kusiner (tror jag det var, minnet sviker mig). Liten värld ändå, eller så är det bara du som har en jättekänd blogg :P

27 november 2008 20:39  
Blogger Anna Ileby sa...

Amanda - Ja jag hörde det! Det va gunilla som gjorde kålpudding åt mig för övrigt! Hon är syster till min farmor, så ligger det till.
Världen är liten OCH jag har världens kändaste blogg ;)

27 november 2008 21:30  
Blogger Judith sa...

Haha! En sån där ska lilla Judith också få.. :) Dom är fina dina fastrar. Grattis till ett superjobb med Modette!

27 november 2008 22:47  
Blogger Little Red sa...

sedan du började kolla på Pippi Långstrump kanske? så är det för mig i varje fall.:D för man kan ju inte vara Pippi utan en sån tröja.hehehoppas att den blir bra!xx

30 november 2008 12:52  
Anonymous Sara Berglund sa...

o vad underbart det lät... det längtar jag efter just nu. garnaffärer och kvinnliga, pyssliga släktingar... men jag ska på julmarknad istället. och det är oxå väldigt mysigt.

tack, tack. fin blogg!

6 december 2008 11:17  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida