onsdag 27 augusti 2008

Annas Liv!


Mina dagar består just nu av:
*Tecknande och tecknande och tecknande! Jag har ett uppdrag åt Modette så det tar all min teckningstid just nu. Så alla beställningar får snällt vänta lite.
*Jobb! Igår va första dagen på mitt nya jobb på MQ. På torsdag börjar det på riktigt med skyltning och annat sånt som faktiskt är min uppgift. Det är jättekul men mycket nytt att lära sig. Man blir alldeles vimmelkantig och jisses vad ont man får i fötterna efter en hel dag utan att sitta ner!
*Mitt företag. Skatt är en omöjlig sak att lära sig. Jag som helt saknar mattehjärna har det väldigt svårt just nu. Men skam den som ger sig.
*Tidningsintervju. Imorgon ska jag intervjuas i tidningen som varannan vecka gör ett "porträtt" av någon person och denna gången blev det visst min tur. Kul kul men nervöst.
*Besök. På fredag kommer mina föräldrar och min storebror och hälsar på. MYCKET välbehövligt och jag är så himla glad att de kommer!!
Då ska jag bara leka med dom, inte teckna en enda liten bild på heeeeeeeeela helgen!

Tro inte att jag inte älskar att teckna, för det gör jag verkligen och är supertacksam för alla jobb jag får men ibland blir man så trött att man inte orkar se en enda liten promarker till!

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

du är extremt duktig!

massa kram och beundran!

4 september 2008 23:20  
Anonymous Anonym sa...

Men hjälp! vad duktig du är:O önskar ja kunde teckna SÅ bra! nu känner man sig ju ganska medelmåttig.. hur gammal är du? talanger förbättras ju faktiskt med åren^^ jag kan skylla på det

11 september 2008 13:18  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida