onsdag 16 november 2011

Anna och Jobbet!

Den här dagen började som alla andra dagar, vaknade, degade i sängen en stund, sen iväg till kontoret.
Inte visste jag att just idag skulle jag hamna på ett möte, där jag fick erbjudandet om att designa en helt egen kollektion med nessesärer, inte visste jag att det mötet skulle leda till ytterligare ett möte där jag också eventuellt ska få designa laptopfodral! Bara sådär.
Och här gick jag runt i godan ro och trodde att denna dagen skulle bli precis som vilken som helst!

Nu ska här tecknas mönster för glatta livet!På tal om Värmland förresten (för att spä på mitt tjat riktigt ordentligt) sprang jag på sidan lokalpatriot.se där man fick skriva in precis vad det skulle stå på tröjan! Så himla bra, jag som varit runt i alla turistbutiker som finns i Värmland för att hitta den perfekta Värmlandspatriotiska tröjan men utan resultat!
Ända sen jag såg bröllopsfotografen och hans bil, där det står I love Värmland i bakrutan, har jag varit fast! (ville ha ett likdant klistermärke på Emils gröna saab, men fick ett strängt NEJ som svar)
När jag var ung och gick på gymnasiet i Karlstad hade jag en t-shirt där det stod Värnamo. Det var ingen som visste ens vad Värnamo var för nått.
Nu när jag bor i just Värnamo, vill jag ha en Värmlands t-shirt. För att bära fanan högt, bland isterband, polkagrisar och marknadsstånd!

Etiketter: ,

5 kommentarer:

Anonymous Ida sa...

Värmland ÄR bäst! Själv bor jag i Norra värmland (Torsby). Skulle aldrig vilja flytta här i från. Alla mysiga skogar och landskap. :)

16 november 2011 19:06  
Anonymous Lisa sa...

Och jag är också värmlänning, born and raised i Sunne och efter många mil i raggarbil tog jag tag i mitt liv och hamnade i Karlstad (via Falkenberg).

Och du är bra.
Heja dig!

16 november 2011 23:13  
Anonymous Ämma sa...

Hurraa vad roligt, heja dig! Jag vill ha en laptopväska och en necessääärrrrrrr! =)

Förresten har jag en ytterst tråkig ny sophink på badrummet som skulle må mycket bra av att pimpas Ileby-style. Skulle du kunna tänka dig? Och vad har du för timtaxa? Jag bakar smaskiga bullar, det kan bli bonus. =) Och det är helt okej att tacka nej om man inte vill fiffa min badrumssopis. =)

16 november 2011 23:33  
Anonymous annika sa...

anna! det är så toppen! och du är så toppen! blir så glad för din skull! :)

17 november 2011 15:02  
Anonymous Anonym sa...

Åååhhh VÄRMLAND!! Längtar hem till underbara Värmland!
Gillar dina bilder och din blogg. :) Och Värmland.
Frida

19 november 2011 00:51  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida