måndag 28 februari 2011

Anna Packar!


Nu närmar sig New York resan med stormsteg! (eller nja, det är två månader kvar)
Jag är en mästerpackare, jag har nästan alltid haft långdistansförhållanden så efter flera år med packning har jag snappat upp en del.
När vi åker till New York planerar vi att bara ha med ett ombyte och resa med tomma väskor eftersom vi ändå planerar att shoppa en hel del när vi väl är på plats.
Så då gör jag som alla andra gånger jag ska packa, jag tecknar vad jag ska ha på mig!
På så vis kan man se vad som matchar med vad (om man ska ha en stor packning alltså) så man vet tex att de tightsen funkar med den outfiten också, det halsbandet med den tröjan osv. På så sätt får du en bra packning utan att behöva dra med dig massa onödigt!
Dessutom är det roligt att rita det.

Den här gången blev det ju dock ganska få teckningar eftersom packningen ska vara så lätt, men jag planerar att åka dit i min jumpin för att vara så bekväm som möjligt på flyget, sen är planen att byta om till min chockrosa marimekkoklänning, tights och mina nya träskosandaler från H&M.
Sen är det fritt fram att shoppa fullt med nya outfits!

Ser ni förresten hur mitt nya hår blev? Det är samma frisyr som förut, sidecut på ena sidan och långt på andra. Färgen behöll vi ljusröd fast med massvis med ljusa slingor i och sidecut sidan är alldeles kritvit!
Så så blev det med det!

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Blogger SofiePetersson sa...

Du har sånna härliga idéer, jätteroligt att läsa! :D

28 februari 2011 12:26  
Anonymous Ämma sa...

Foton på nya frillan tack! =)

28 februari 2011 17:18  
Blogger Magpies at Sunrise sa...

Hehe, äger en onepiece i samma stil som din Jumpin, bär den nästan varje dag när jag kommit hem från jobbet, men fick den från min sambo med förbehållet att jag inte får lämna lägenheten i den. Förutom för att slänga sopor... :) Ett fantastisk plagg, eller hur?

28 februari 2011 17:51  
Anonymous Anonym sa...

Haha..jag ritar också alltid av det jag ska packa inför resor. Då ser man så bra vad som kan matchas med vad..utan att öppna garderoben!
/LottaPotta

28 februari 2011 20:34  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida