tisdag 4 maj 2010

Anna Syr!Idag har jag sytt en klänning!
Först tryckte jag delarna med ett tryck på min mormor (med en screentryckram) sen sydde jag ihop hela kalasen och sydde fast en kjol i samma bruna som trycket.
Sen här ska jag ha när jag åker på utflykt till Arvika med mormor i sommar, hoppas hon tycker den är fin.

Etiketter:

8 kommentarer:

Blogger amanda löwenberg sa...

Åh så fint! Du är så pysslig!

4 maj 2010 kl. 21:51  
Blogger grindsson sa...

Superfin!

4 maj 2010 kl. 22:14  
Anonymous Jossa o Jack sa...

Klart hon kommer gilla den! Snyggt jobbat!

4 maj 2010 kl. 22:59  
Anonymous Malin sa...

Din mormor blir nog väldigt glad tror jag, jag skulle iaf känna mig hedrad om mitt framtida barnbarn gjorde något sånt till mig.

Kul att ni ska till Arvika förresten! Det är min hemstad.

När jag ändå skriver till dig för första gången måste jag passa på att tacka för en fin och inspirerande blogg. Du gjorde helt rätt som flyttade tillbaka den hit. :)

5 maj 2010 kl. 01:48  
Anonymous kajsa sa...

Hahahaha, den är alldeles fantastisk Anna! Liksom, kan det bli bättre än att ha mormor leendes sådär. Klänningen, med trycket, påminner mig om en svensk designer som brukar göra lite liknande grejer. Sköna kläder med roliga och annorlunda mönster. Nu kan jag dock inte för allt i världen komma på vad hon heter som designar det.. Hm.

5 maj 2010 kl. 10:14  
Anonymous Saralingon sa...

Kan vi inte få se den på??:)

5 maj 2010 kl. 16:17  
Anonymous Anonym sa...

Åh vad underbar klänning! Älskar din blogg, men jag börjar sakna porträtt. Förstår att inspirationen brister ibland. Hoppas verkligen att du kommer in i ett flow snart! Tack för den bästa bloggen!

5 maj 2010 kl. 20:06  
Anonymous Lina sa...

Jättefin! :D Och åh vad roligt med screentryck, jag önskar att jag hade tillgång till sån utrustning så jag blir nyfiken... Har du egen photoscreen-utrustning? Eller var gör du trycken?
Passar på att säga att jag älskar din blogg, precis som den är. Bra blandning och mycket inspirerande, så stort tack för att vi får läsa!! :)

8 maj 2010 kl. 20:02  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida